Advertenties

The Croods 2 Nieuwe Posters

Twee nieuwe Croods-posters, de nog te verschijnen avonturen animatiefilm van Dreamworks Animation:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“’s Werelds allereerste prehistorische familie gaat op een tocht naar een onbekende en fantastische wereld.”

Bent je nu beter af nu dan vier miljoen jaar geleden? Hoe dan ook, het meisje waarover het gaat is Eep, een tienerrebel. Hier is de officiƫle beschrijving van haar personage:

“Mijn naam is Eep, en ik ben 19 zomers oud. Ik wil rennen, springen en mammoets achtervolgen. Elke kans die ik krijg, wil ik in de zon liggen. Ik denk omdat mijn familie en ik in een grot wonen dat we de laatste grot in Crood Canyon zijn… eigenlijk, we zijn de enige grot in Crood Canyon. ik ga niet veel weg, waarschijnlijk omdat er een heleboel dingen daarbuiten zijn die ons willen opeten. Al die tijd binnen is niet echt een probleem voor mijn uitgangsleven want er zijn geen jongens om mee uit te gaan. De laatste kandidaat werd een paar jaar geleden verzwolgen. ik kan niet klagen, want klagen is nog niet uitgevonden.”


:)

1