Advertenties

The Croods – De grootmoeder en de tijger

We kunnen een betere blik werpen op de grootmoeder en de tijger dankzij die nieuwe personage posters van The Croods, de nog te verschijnen animatie film van Dreamworks. Eerst de grootmoeder:

The Croods Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Mijn naam is Gran. Wat kan jou dat schelen? Ik ben een overlever van de ijstijd. Wat heb je voormekaar gebrachth? Okay, ik ben een beetje humeurig maar dat zou jij ook zijn op mijn leeftijd. Zesenveertig is oeroud in de Croodaceous. Ik heb het allemaal al gezien: vleesetende planten, beenverbrijzelende Macawnivoren, noem het maar op, maar wat me nog het meest zorgen baart is mijn schoonzoon Grug. Hij zou waardeloos zijn als ik hem niet op zijn plaats zou houden.

En hier is de tijger:

“Maak kennis met Chunky de Macawnivoor! Met het lichaam van een kleine tijger, een heel groot hoofd en het kleurenpatroon van een Ara Papegaai is hij een indrukwekkend dier tot boven De Croods uitsteekt.”

Verhaallijn van De Croods:
“’s Werelds eerste prehistorische familie (De Croods) gaat op een reis naar een ongekende en fantastische wereld.”

Ben je gek op je schoonouders of tolereer je hen enkel? Zou je hen misschien graag aan Chunky voeren?
:)