Advertenties

The Croods – Thunk en zijn crocohond

Een nieuwe personage poster van the Croods, deze gaat over Thunk:

The croods Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Mijn naam is Thunk! Ik ben bijna 2 meter groot, weeg, 130 kg en ben 9 jaar oud. Als de tweede in bevel in de grot gebruik ik mijn expert jager-verzamelaar vaardigheden voor de hulp in het overleven van mijn familie, soms breek ik echter wel een eitje of twee…. Mijn vader is de geweldigste persoon die er is en zoals hem heb ik beloofd om nooit iets nieuws of verschillend te doen.

En hier is Douglas, Thunk’s wreedaardig schattige crocohond:

Maak kennis met Thunk’s huisdier Douglas! Een onverwachte vermenging van een hond en krokodil, zijn bedreigend uitzicht en vlijmscherpe tanden verbergen een vriendelijke instelling.

Twee bijkomende posters kunnen onderaan gevonden worden:

Verhaallijn:
“’s Werelds eerste prehistorische familie gaat op reis naar een onbekende en fantastische wereld.”

Zou jij graag een crocohond als huisdier hebben? Of misschien heb je liever een crocokat?
:?
1