Advertenties

The Descendants Film

The Descendants is een nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Alexander Payne en is gebaseerd op de roman met dezelfde titel door Kaui Hart Hemmings. Het verhaal draait rond een grootgrondbezitter die probeert om terug contact te krijgen met zijn twee dochters na het ongeluk van zijn vrouw. De film heeft George Clooney, Shailene Woodley, Beau Bridges, Robert Forster, Judy Greer, Matthew Lillard, Nick Krause, Amara Miller, Mary Birdsong, Rob Huebel, en Patricia Hastie in de rolverdeling. De verschijningsdatum is voorzien op 16 December 2011.

The Descendants Trailer

Onderstaand kan je wat foto’s vinden vanop de set van the Descendants film:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
“The Descendants is soms humoristische en soms een tragische reis voor Matt King (George Clooney) als een onverschillige echtgenoot en vader van 2 meisjes. Hij wordt gedwongen zijn verleden onder de loep te nemen wanneer zijn vrouw het slachtoffer is van een boot ongeluk op Waikiki. Deze gebeurtenis leid tot een dichtere relatie met zijn jonge dochters terwijl Matt worstelt met de beslissing om het familie bezit te verkopen. De gronden waren in het koninklijk bezit van Hawaiaanse voorouders en missionarissen.”

Ik heb de roman nog niet gelezen maar gebaseerd op het bovenstaande ben ik vrij zeker dat het verhaal van The Descendants film me zal bekoren. In het bijzonder omdat de supergetalenteerde, knappe George Clooney er in zal te zien zijn.

Hoe dan ook, meer details over de film The Descendants volgen gauw!
:)