Advertenties

The Divide Film Trailer

The Divide FilmWe hebben een gloednieuwe filmtrailer te pakken van The Divide, een nog te verschijnen science-fictionfilm in een regie van de Franse filmmaker Xavier Gens:

The Divide Trailer


THE DIVIDE
Verhaallijn:
“Negen vreemdelingen – allen huurders in een New York torenflat-appartement – ontsnappen aan een nucleaire aanval door zich te verbergen in de bunker-achtige kelder van het gebouw. In de val onder de grond zonder hoop op redding en alleen vreselijke verschrikkingen die hen wachten aan de anderd kant van de bunker deur. De groep begint te vervallen in waanzin. Ze vallen elkaar aan met lichamelijke en psycho-seksuele kwellingen. Wanneer de voorraden slinken en de spanning verhoogt, groeien ze steeds meer in hun waanzin door het gebrek aan ruimte en de uitzichtloosheid. Elk optreden tegenover elkaar wordt steeds meer en meer verdorven. Terwijl iedereen in de bunker zich over geeft aan de wanhoop is er één iemand in de bunker die vasthoudt aan een magere kans om te ontsnappen, zelfs zonder belofte aan heil aan de buitenkant. ”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE DIVIDE

De mensen die geluk hadden, stierven in de ontploffing.

De film heeft de volgende acteurs in de hoofdrollen : Milo Ventimiglia, Michael Biehn, Rosanna Arquette, Courtney B. Vance en Lauren German. De releasedatun van the Divide is voorzien op 13 januari 2012.
:)