Advertenties

The Divide Film

Divide FilmHier is de eerste preview clip van The Divide, de nog te verschijnen science-fiction film geregisseerd door Xavier Gens:

The Divide Trailer


The Divide – Opening scene
Verhaallijn:
“Na een catastrofale ontploffing die New York verwoest heeft zoeken 8 vreemden hun toevlucht in de kelder van hun appartementsgebouw. Het is een omgevormde nucleaire bunker ontworpen door hun paranoĆÆde opzichter Mickey. Met enkel drie, inverbinding staande kamers, is de ruimte nauwelijks groot genoeg. De grote voorraad aan voeding en water echter laat toe dat de groep op zijn minst beschermd is tegen de verschrikkingen in de buitenwereld. De acht proberen zich aan te passen aan de omgeving en de omvang van de catastrofe, die hun leven en dat van hun geliefden beĆ«indigde, te omvatten.
Maar plotseling stormen mannen in HAZMAT pakken hun schuilplaats binnen en zij beginnen te schieten. De vreemden gaan samenwerken in een wanhopige poging om deze vijand te bestrijden. Niemand verstaat waar deze HAZMATS op zoek naar zijn en waarom ze zo genadeloos optreden. Met slachtoffers aan beide kanten en de overblijvende HAZMATS tijdelijk teruggedreven en buitengesloten moet het ergste nog komen voor de groep. Een soort van claustrofobie treed op wanneer het besef hen doordringt dat hun veilige schuilplaats neer een rattenval is.”

The Divide gaat een hele intense film worden!
:)