Advertenties

The Double Film

Richard Gere en Topher Grace vormen een team voor The Double, een op handen zijnde spionage thriller. De film is geregisseerd door Michael Brandt en is gebaseerd op een script dat hij schreef met Derek Haas. Er is nog geen officiële verschijningsdatum maar het zou ergens in 2011 zijn.

The Double Trailer

Hier volgen wat foto’s vanop de set van The Double:
(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal begint met de mysterieuze moord op een senator. De moord heeft de herkenbare kenmerken van een Sovjet-moordenaar met de codenaam Cassius. Deze moordenaar werd al lang gedacht dood te zijn. Een op rust gestelde CIA-agent (Richard Gere), die zijn carrière doorbracht met het opjagen van zijn Sovjet uitdager, gaat er achteraan in teamverband met een jonge FBI-agent (Topher Grace). ”

Naast Richard Gere en Topher Grace bestaat de cast van The Double ook uit Stephen Moyer, Stana Katic, Odette Yustman en Martin Sheen. Stana Katic speelt een pittige Russische prostituee die haar belangrijke informatie fel beschermt terwijl Odette Yustman te zien is in de rol van de vrouw Grace’s personage. Een een sterke vrouw die een gezin opvoed terwijl haar man omgaat met een carrière voor het Bureau.

Blijf bij ons op de hoogte over meer informatie over de film The Double!
:)