Advertenties

The East Film trailer

Laat ons de eerste officiƫle filmtrailer bekijken van The East, het nog te verschijnen thrillerdrama in een regie van Zal Batmanglij en met in de hoofdrollen Brit Marling, Alexander SkarsgƄrd, Ellen Page, Julia Ormond en Patricia Clarkson:


THE EAST
Verhaallijn:
“In The East, Sarah Moss (Marling) is een briljante kracht voor een elite prive-inlichtingendienst waarvan het topdoel is om de belangen te beschermen van meedogenloze A-lijst zakelijke klanten. Ze wordt gevraagd om undercover te gaan om een bekend anarchistisch collectief te infiltreren dat bekend staat voor het uitvoeren van geheime aanvallen op grote bedrijven. Tijdens de tijd die ze doorbrengt in die omgeving probeert ze dichter bij de leden te raken. Sarah vindt zichzelf onverwacht verscheurd tussen twee werelden als ze verliefd begint te raken op de charismatische groepsleider. Haar leven en haar prioriteiten worden onherroepelijk veranderd.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Het verhaal van de film is niet enkel fictioneel. Het is geinspireerd door echt gebeurde gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden. Boze anarchisten en Kwade communisten hebben zich gericht naar terrorisme en moord in de hoop om zo tevergeefs het kapitalisme te raken. Maar die volgelingen van Satan zullen niet ontsnappen aan de toorn van rechtvaardigheid en God zal hen straffen op het einde!
:)