Advertenties

The End of Love Trailer

Laat ons de officiƫle filmtrailer bekijken van The End of Love, een drama dat zich focust op de relatie tussen een jonge vader en zijn kleine zoon na de dood van de moeder van de jongen:


THE END OF LOVE
Verhaallijn:
“Wanneer de moeder van zijn 2-jarige zoon Isaac plots sterft wordt de worstelende acteur Mark (vertolkt door schrijver/regisseur Mark Webber) gedwongen om af te rekenen met zijn eigen onvermogen om op te groeien. Tijdens het aanwakkeren van een relatie met een jonge ongetrouwde moeder (Shannyn Sossamon), begin hij zich te realiseren dat hij niet langer kan ontkennen dat de echte levensgevolgen van zijn keuzes een invloed hebben op zijn zoon(Isaac Love). De prent speelt zich af in Los Angeles, The End of Love is een intiem en verbazend eerlijk portret van een jonge vader in de overgang tussen het leven dat hij nu doorbrengt en datgene wat wacht op hem.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geschreven en geregisseerd door Mark Webber die ook de hoofdrol vertolkt. De rolverdeling bestaat verder uit Isaac Love (Mark Webber’s echte zoon), Shannyn Sossamon, Michael Cera, Aubrey Plaza en Amanda Seyfried. De release datum van The End of Love is voorzien voor 1 maart 2013.
:)