Advertenties

The Expatriate Film

Acteur Aaron Eckhart heeft de hoofdrol te pakken in The Expatriate, een nog te verschijnen actie thriller in een regie van Philipp Stolzl en gebaseerd op een script door A.E. Amel. Het verhaal draait rond een ex-CIA agent en zijn vervreemde dochter die gedwongen worden op de vlucht te slaan wanneer zijn werkgever hem heeft aangeduid voor vernietiging als onderdeel van een wijdvertakte internationale samenzwering. Naast Aaron Eckhart vinden we ook Olga Kurylenko en Liana Liberato in de hoofdrollen. De film zal verschijnen ergens in 2012.

The Expatriate Trailer

Hier is een eerste blik op Aaron Eckhart in de Expatriate film:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
The Expatriate Filmverhaallijn:
“Voormalig CIA-agent Ben Logan (Aaron Eckhart) hoopt op een nieuwe start met zijn vervreemde 15-jaar oude dochter Amy (Liana Liberato). Hij neemt een job aan als veiligheidsexpert voor een grote multinational in BelgiĆ«. Wanneer hij op een ochtend op zijn werk aankomt stelt hij vast dat zijn divisie niet meer bestaat, zijn collega’s zijn allemaal verdwenen en zijn assistent is in feite een getraind agent die hem en zijn dochter wil vermoorden. Om lang genoeg te overleven, om erachter te komen wat er gebeurd is en waarom iemand wil dat ze vermoord worden, vluchten Logan en Amy met een hoog opgeleide doden ploeg in de achtervolging. Vader en dochter, die niet veel meer dan vreemden voor mekaar zijn, moeten op elkaar vertrouwen. Dat vertrouwen wordt bedreigd wanneer Amy de waarheid leert over het verleden van haar vader. ”

Ik hoorde dat Olga Kurylenko de een CIA-agent speelt die is toegewezen om haar ex-CIA-partner en minnaar op te sporen, het personage gespeeld door Eckhart. Wat trivia informatie: Aaron Eckhart werd vier maanden opgeleid in jiu-jitsu en gemengde martiale gevechten als voorbereiding op zijn rol: hij leerde zelfredzaamheid, straatgevechten, hoe uit een mesgevecht te ontsnappen en dat soort dingen. Hij werd een echte moordmachine. Rotzooi niet met hem vanaf nu!

Hoe dan ook, meer details over de film The Expatriate volgen gauw!
:)