Advertenties

The Expendables 2 – Terug oorlog!

De nieuwe Comic Con poster van The Expendables 2 is waarschijnlijk de beste poster dus ver van de nog te verschijnen opvolger:

The Expendables 2 Film

Verhaallijn:
“The Expendables zijn terug en deze keer is het persoonlijk…
Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) and Hale Caesar (Terry Crews) — met de nieuwste leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) als leden van het team — ze komen weer samen wanneer Mr. Church (Bruce Willis) de Expendables aanwerft voor een ogenschijnlijk eenvoudige taak. De taak ziet er uit als een koud kunstje voor Barney en zijn bende van ouderwetse huurlingen. Wanneer echter de dingen fout lopen en één van hen op een brutale manier wordt gedood, worden de Expendables gedwongen om zich te wreken in een vijandige omgeving met de omstandigheden in een ongunstige toestand. De bende is gebrand op een afrekening en veroorzaakt een spoor van vernieling doorheen de tegenstand, chaos wordt veroorzaakt en een onverwachte dreiging wordt op het nippertje afgewend – zes pond aan hoogwaardige plutonium; genoeg om de machtsbalans in de wereld te veranderen. Maar dat is slechts klein bier vergeleken met de rechtvaardigheid die bereikt wordt met de strijd tegen de brutale tegenstander die hun broeder op wrede wijze ombracht.
Dat wordt volbracht op de Expendables wijze…”

Hier is de nieuwste filmtrailer van The Expendables 2 als je hem nog niet gezien hebt:


THE EXPENDABLES 2

Ga Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Chuck Norris en Jean-Claude Van Damme bekijken in THE EXPENDABLES 2 – in de bioscopen op 17 augustus 2012!
:)