Advertenties

The Expendables 3 Film – Nicolas Cage zal de actiefilm franchise van Sylvester Stallone vervoegen!

The Expendables 3 FilmSylvester Stallone onthulde via zijn officiële facebook pagina dat Acteur Nicolas Cage een rol zal spelen in The Expendables 3:

The Expendables 3 Filmtrailer

THE EXPENDABLES 3:
We bereiden de film voor met dezelfde passie en inzet als de vorige twee. We hebben een bevestiging gekregen van Nicolas Cage, een meester acteur die een fijn laagje toevoegt aan de intellectuele groep. Hopelijk kunnen we Harrison Ford, Wesley Snipes en Mickey Rourke regelen. Dat is de grote missie van de producent. We zullen doorgaan met hetzelfde verhaalschema, de behendigheid en de razernij, die inherent zijn aan de saga. Wat zal er echt uit de pijp komen? Ik kan niets garanderen. In principe zouden het maar twee afleveringen geweest zijn maar de genegenheid van de mensen moedigde ons aan om te werken aan een derde aflevering. Ik denk dat zo lang we ons amuseren door het aanbieden van plezier en mensen we verder kunnen gaan met ‘The Expendables’. Op dit moment zijn we niet zo vervangbaar als wel nodig is en dat geldt ook voor sommige critici

Sly Stallone

Zou Nicolas Cage een vriend of vijand moeten zijn van het Expendables team? Wat denk jij? Deel je gedachten onderstaand!
:)