Advertenties

The Expendables 3 Film Verhaallijn en Spionage Foto’s

The Expendables 3 FilmSylvester Stallone en zijn team verfilmen op dit moment The Expendables 3 in Bulgarije in Europa. En Lionsgate heeft de officiële verhaallijn van de film vrijgegeven:

The Expendables 3 Trailer

Verhaallijn
“In The Expendables 3 worden Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team geconfronteerd met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden mede-oprichter was van The Expendables samen met Barney. Stonebanks werd later werd een meedogenloze wapenhandelaar en iemand die Barney werd gedwongen om te doden … of zo dacht hij toch. Stonebanks, die eerder aan de dood ontsnapte, maakt het nu zijn missie om The Expendables uit te roeien – maar Barney heeft andere plannen. Barney besluit dat hij oud bloed moet bevechten met nieuw bloed en brengt leid een nieuw tijdperk van Expendables teamleden in, hij werft jongere personen aan, ze zijn sneller en hebben meer tech-vernuft. De nieuwste missie wordt een botsing van klassieke old-school stijl versus high-tech deskundigheid in de tot nu toe meest persoonlijke strijd van de Expendables ‘. ”

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews en Arnold Schwarzenegger nemen hun rollen terug op. De cast bestaat verder ook uit Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, MMA vechter Ronda Rousey, weltergewicht bokskampioen Victor Ortiz en Glen Powell.

Enkele spionage foto’s vanop de set:


Mel Gibson is in geweldige vorm! Hoe dan ook, voor wie kies je: Mel Gibson of Sylvester Stallone?

Release datum: 15 augustus 2014.
:)