Advertenties

The Expendables 3 Teaser Trailer

Dankzij Lionsgate, is hier een eerste officiële teaser trailer van The Expendables 3, de nieuwste aflevering van de Sylvester Stallone van sterren voorziene actie film franchise:

The Expendables 3 geregisseerd door Patrick Hughes


THE EXPENDABLES 3
Verhaallijn:
“De huurlingengroep, The Expendables, onder leiding van Barney Ross (Sylvester Stallone), worden geconfronteerd met mede-oprichter van het team Conrad Stonebanks (Mel Gibson). Ross werd gedwongen om Stonebanks te doden nadat hij een meedogenloze wapens handelaar werd, maar Stonebanks overleefde de aanslag en heeft het nu tot zijn missie gemaakt om The Expendables te vernietigen. Ross neemt zijn toevlucht tot het aanwerven van een nieuwe en jonge generatie van Expendables om te helpen bij het overwinnen van zijn oude tegenstander.”

De indrukwekkende cast van The Expendables 3 bestaat uit Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Terry Crews, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Randy Couture, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz, Glen Powell.

Oh ja, als je vragen hebt over het lied dat ze fluiten in de trailer, het is een “remix” van de “Colonel Bogey March”, een Mars die in 1914 werd geschreven door Luitenant F. J. Ricketts (1881–1945), een Britse leger kapelmeester. De Mars werd gebruikt in de cultfilm The Bridge on the River Kwai.

De releasedatum voor The Expendables 3 is voorzien op 15 augustus 2014.
:)