Advertenties

The Face of an Angel met in de hoofdrollen Cara Delevingne, Daniel Brühl en Kate Beckinsale

Dankzij Soda Pictures is hier een eerste poster van Face of an Angel, de aanstaande thriller-drama film geregisseerd door Michael Winterbottom en met in de hoofdrollen Cara Delevingne, Daniel Brühl en Kate Beckinsale:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Thomas Lang (Daniel Brühl) is een filmregisseur die een kans wordt aangeboden om een boek te bewerken voor film door de Amerikaanse journalist Simone Ford (Kate Beckinsale), die het controversiële proces van de Amerikaanse student Jessica Fuller voor de moord op haar kamergenoot Elizabeth Pryce vertelt. Om te helpen met zijn onderzoek, neemt Simone, Thomas mee naar Siena, waar hij wordt verstoord door de media frenzy die zich heeft ontwikkeld rond de zaak.

Na een bezoek aan de plaats van het delict begint Thomas, die is gescheiden van zijn vrouw en dochter, zich af te vragen wat niet alleen de motieven van de mensen om hem heen zijn, van de financiers van de film tot de pers, maar ook zijn eigen. Terwijl Thomas door zijn eigen persoonlijke kwelling gaat, wordt hij gered door zijn vriendschap met een jonge, argeloze Britse studente, Melanie (Cara Delevingne). Door Melanie begint hij te beseffen dat hij niet langer een film wil maken over geweld en schuld – hij wil een film maken over liefde en onschuld. Hij wil maken van een film die het slachtoffer zal eren, hij zal focussen op het leven, de liefde en het geluk dat van haar werd weggenomen.”

Wie verkies je: Cara Delevingne of Kate Beckinsale? Waarom?

Hoe dan ook, er is ook een nieuwe foto met Daniel Brühl en Cara Delevingne:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

De releasedatum van Face of an Angel is voorzien voor 30 juni 2015.
:)