Advertenties

The Fantastic Four Film

Een verhaallijn samenvatting van The Fantastic Four, de aanstaande nieuwe startfilm geregisseerd door Josh Trank (die aan het hoofd stond van Chronicle), is online opgedoken via de site “Acting Auditions”, je kan het hieronder bekijken:

Verhaallijn:
“Na een gebeurtenis ondervinden twee zeer jonge vrienden, Reed Richards en Ben Grimm dat ze bizarre nieuwe vaardigheden bezitten. Reed wordt een wetenschappelijk genie dat zich kan uitrekken, draaien en dan zijn lichaam opnieuw omvormen tot menselijke proporties. Ben wordt een monsterlijke, ruige humanoĆÆde met oranje, rotsachtige huid en met super sterkte. Echter, de twee worden uiteindelijk eigendom van de overheid en worden dan gebruikt als wapens. Maar nadat ze volwassen worden, verschijnen er ook twee andere krachten – Sue Storm alias de Invisible Girl en Johnny Storm aliasd e Human Torch.”

De cast is niet nog officieel aangekondigd. Maar we hoorden dat acteur Michael B. Jordan de rol gaat spelen van Johnny Storm.

Hoe dan ook, de reboot is nogal welkom omdat de vorige Fantastic Four film niet echt de beste was… En met Josh Trank aan het hoofd van de herstart is er hoop voor een verdomd geweldige reboot!

De releasedatum van The Fantastic Four is voorzien voor 19 juni 2015.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de Fantastic Four film.
:)