Advertenties

The Gambler Film Trailer

Laten we kijken naar de eerste officiƫle trailer van The Gambler, de aanstaande remake van de misdaad drama-thriller geregisseerd door Rupert Wyatt en met in de hoofdrollen Jessica Lange, Mark Wahlberg en Brie Larson:


THE GAMBLER
Plot:
“im Bennett (Mark Wahlberg) is een risiconemer. Zowel een Engelse professor en een hoge inzet gokker, zetten alles in wanneer er geleend wordt van een gangster (Michael Kenneth Williams) het eigen leven wordt gebruikt als onderpand. Altijd een stap vooruit, plaatst Bennett zijn schuldeiser tegen over de organisator van een gokring (Alvin Ing) en laat hij zijn disfunctionele relatie met zijn rijke moeder (Jessica Lange) achter. Hij speelt met beide zijden en dompelt zichzelf onder in een illegale, ondergrondse wereld terwijl de aandacht wekt van Frank (John Goodman), een leningshaai met een vaderlijke interesse in Bennetts toekomst Als zijn relatie met een student (Brie Larson) verdiept, moet Bennett het uiteindelijke risico nemen voor een tweede kans…”

Nou, The Gambler ziet eruit als een solide thriller. Ik ben gebrand op de prestaties van Mark Wahlberg, maar ik ben nog meer ongeduldig om John Goodmanā€™s prestaties te bekijken als een leningshaai!

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film opent op 19 december 2014 in de filmtheaters.
:)