Advertenties

The Help Trailer

The Help filmEen film trailer van The Help, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Tate Taylor is online verschenen:

The Help Trailer

Verhaallijn:
“Aibileen Clark (Viola Davis) is een Afrikaans-Amerikaanse dienstmeid van middelbare leeftijd die haar leven doorbracht met het grootbrengen van blanke kinderen en recent heeft ze haar enige zoon verloren; Minny Jackson (Octavia Spencer) is een Afrikaanse-Amerikaanse dienstmeid die dikwijls haar werkgevers beledidgd heeft ondanks de geldproblemen van haar familie en haar wanhopige nood voor werk. Eugenia “Skeeter” Phelan (Emma Stone) is een jonge blanke vrouw die recent terug naar huis is gekeerd na het behalen van haar diploma aan de hoge school. Skeeter komt te weten dat de meid uit haar kinderjaren mysterieus verdwenen is. Deze drie verhalen verwikkelen zich zodat kan uitgelegd worden hoe het leven in Jackson, Mississippi draait rond “de hulp”; steeds wordt men op een zekere afstand van de rassen scheiding gehouden.”

We vinden Emma Stone, Bryce Dallas Howard, Viola Davis, Octavia Spencer, Mike Vogel, Allison Janney en Chris Lowell in de hoofdrollen. De film zal verschijnen in de bioscopen op 12 Augustus 2011.
:)