Advertenties

The Hobbit 2 The Desolation of Smaug Nieuwe Grote Poster

Een nieuwe gigantische banner van The Hobbit 2 The Desolation of Smaug werd onthuld, neem een kijkje hieronder (Klik om te vergroten!):

Hobbit 2 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De dwergen, Bilbo (Morgan Martin Freeman) en Gandalf (Ian McKellen) zijn met succes aan de Nevelbergen ontsnapt, en Bilbo heeft de One Ring te pakken. Zij zetten allen de reis verder om hun goud terug te krijgen van de draak Smaug (Benedict Cumberbatch).
Na het begin van hun onverwachte reis te hebben overleefd, gaat het gezelschap verder Oost, onderweg maken ze kennis met de vormveranderaar en een zwerm gigantische spinnen in het verraderlijke bos van Mirkwood. Na de ontsnapping aan de gevangenneming door de gevaarlijke Wood-elfjes reizen de dwergen verder naar Lake-town, en ten slotte naar de angstaanjagende, eenzame berg zelf, waar zij worden geconfronteerd met het grootste gevaar van de reis – een schepsel erger dan alle anderen; Ć©Ć©n dat niet alleen de diepte van hun moed, maar ook de grenzen van hun vriendschap en de wijsheid van de reis zelf op de proef zal stellen – de Draak Smaug.”

De film is geregisseerd door Peter Jackson.

Release datum: 13 december 2013.
:)