Advertenties

The Hobbit 3 Film – The Hobbit The Battle of the Five Armies

De derde afleering van de Hobbit filmfranchise heeft een nieuwe titel gekregen: The Hobbit The Battle of the Five Armies. Hier is de eerste officiële plot synopsis:

The Hobbit 3 Trailer

Verhaallijn:
“The Battle of the Five Armies brengt op een epische manier de avonturen van Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) en gezelschap van dwergen tot einde. Na het terugwinnen van het thuisland van de draak Smaug (Benedict Cumberbatch), heeft het Gezelschap ontwetend een dodelijk geweld ontketend in de wereld. Woedend regent Smaug regent zijn vurige toorn neer op de weerloze mannen, vrouwen en kinderen van Lake-town.
Bovenal geobsedeerd met zijn teruggewonnen schat, Toffert Thorin de vriendschap en eer op om bezit te houden van de schat terwijl Bilbo’s verwoede pogingen om hem de fout er van te laten inzien de Hobbit stuurt naar een wanhopige en gevaarlijke keuze. Maar er zijn nog meer gevaren in het vooruitzicht. Enkel gezien door de Wizard Gandalf (Ian McKellen) heeft de grote vijand Sauron legioenen van Orcs gezonden in verborgen aanvallen op de Eenzame Berg.
Als de duisternis neervalt op het escalerende conflict, moeten de rassen van Dwergen, Elfen en Mensen beslissen – Zich verenigen of worden vernietigd. Bilbo vindt zichzelf vechten voor zijn leven en het leven van zijn vrienden in de epische slag van de Five Armies, als de toekomst van Middel-aarde in de balans hangt.

De film is geregisseerd door Peter Jackson. Een trailer zal waarschijnlijk in première gaan op de aankomende Comic Con.

De releasedatum van The Hobbit 3 The Battle of the Five Armies is ingesteld op 17 December 2014.
:)