Advertenties

The Hunger Games 2 Catching Fire Film Trailer

Actrice Jennifer Lawrence is terug als Katniss voor The Hunger Games 2 Catching Fire, hier is de officiƫle film trailer van het lang verwachte vervolg:

The Hunger Games 2 Film


THE HUNGER GAMES 2 CATCHING FIRE

Elke revolutie begint met een vonk.

Verhaallijn:

“The Hunger Games 2 film begint als Katniss Everdeen terug veilig naar huis is teruggekeerd na het winnen van de 74e jaarlijkse Hunger Games, samen met collega-strijder Peeta Mellark. De overwinning betekent dat ze terug moeten keren en hun familie opnieuw achterlaten voor een Overwinningsronde van de districten. Onderweg voelt Katniss een opstand sudderen, maar het Capitool is nog steeds controle als president Snow de 75e jaarlijkse Hunger Games (The Quarter Quell) voorbereidt-.. een wedstrijd die Panem voor altijd zou kunnen veranderen.”

Geen beelden van de games, maar deze trailer van The Hunger Games 2 Catching Fire slaagt er wel in om me aan het scherm te kluisteren! Ik wacht met ongeduld op meer!

De film is geregisseerd door Francis Lawrence. Naast Jennifer Lawrence bestaat de cast verder uit Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Willow Shields, Phillip Seymour Hoffman, Sam Claflin, Jena Malone, Lynn Cohen, Meta Golding, Amanda Plummer en Jeffrey Wright. De release datum van The Hunger Games 2 Catching Fire is voorzien voor 22 November 2013.
:)