Advertenties

The Iceman Trailer

Michael Shannon heeft de hoofdrol te pakken in The Iceman film.We hebben een betoverende filmtrailer te pakken van The Iceman, het nog te verschijnen thriller drama gebaseerd op een echt gebeurd verhaal over Richard Kuklinski, de beruchte Maffia huurmoordenaar en gezinsman:

The Iceman Film


THE ICEMAN
Verhaallijn:
“The Iceman is het opwindende, echt gebeurde verhaal van Richard Kuklinski (Michael Shannon), beruchte huurmoordenaar en liefhebbende gezinsman. Hij verdiende zijn bijnaam door het invriezen van zijn slachtoffers, daardoor werd de tijd van dood verhuld en werd de politie op het verkeerde been geplaatst. Hij was de man die zijn geweldadige neigingen en het loskoppelen van gevolgen ervan gebruikte om een idyllisch gezinsleven te scheppen. Zijn gezin en buren dachten dat hij de gemiddelde zakenman was, men had geen idee over zijn andere leven. Kuklinski bracht meer dan honderd mensen om. Hij had nooit wroeging over wat hij gedaan had, zijn enige spijt is dat hij zijn gezin pijn heeft aangedaan.”

Geregisseerd door Ariel Vromen, de rolverdeling bestaat uit Michael Shannon, Winona Ryder, James Franco, Ray Liotta en Chris Evans. De film moet uitgebracht worden in de bioscopen ergens in 2013.
:)