Advertenties

The Intern Film met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Robert De Niro

Anne Hathaway en Robert De Niro filmen momenteel The Intern, een aanstaande komedie geschreven en geregisseerd door Nancy Meyers. De twee acteurs zijn gespot op de filmset in Brooklyn in New York City
New York City:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

uitzetten:
“Ben Whittaker (Robert De Niro), een gepensioneerde weduwnaar van rond de 70 beantwoord een advertentie op zoek naar senior stagiaires bij het opstarten van een bedrijf in Brooklyn en vindt zichzelf snel terug in het midden van een orkaan veroorzaakt door de jonge bedrijfschef Jules Ostin (Anne Hathaway), wiens online kledingsbedrijf, dat ze 1,5 jaar geleden begon in haar keuken, succesvol is en nu is ze verantwoordelijk voor 250 werknemers. Jules is aanvankelijk sceptisch over aanboord brengen van een oude knar, vooral omdat Jules het beheer van haar bedrijf combineert met een veeleisende gezinsleven met man Matt en dochter Paige. Maar Ben bewijst van onschatbare waarde te zijn en overtuigt Jules met zijn zuur verdiende wijsheid en mededogen. Hij verstrekt Jules de broodnodige begeleiding, maar ook trouwe vrienschap tijdens het navigeren van de ups en downs van het leven.”

Dus Robert De Niro speelt een soort van mentor/vaderfiguur voor Anne Hathaway? Nou, dat klinkt goed voor mij! Ik ben er vrij zeker dat ze het er samen goed vanaf zullen brengen op het grote scherm.

Hoe dan ook, Anne Hathaway ziet er mooi, nietwaar?

De releasedatum van The Intern is voorzien voor 25 September 2015.
:)