Advertenties

The Interview Trailer – James Franco en Seth Rogen vs Kim Jong-un

Check out deze nieuwe trailer van The Interview, de aanstaande komedie met in de hoofdrollen James Franco, Seth Rogen, en de grappige look-alike van de (niet-zo-grappige) Noord-Koreaanse dictator:


THE INTERVIEW

Dit jaar zullen James Franco en Seth Rogen proberen Kim Jong-Un! te vermoorden

Plot:
“In de actie-komedie The Interview, maken Dave Skylark (James Franco) en zijn producer Aaron Rapoport (Seth Rogen) de populaire beroemdheden schandaal TV-show ‘Skylark Tonight’. Wanneer ze ontdekken dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un een fan is van de show, zij slagen erin een interview met hem af te spreken zodat zij sich op de kaart kunnen zetten als journalisten. Als Dave en Aaron zich voorbereiden om af te reizen naar Pyongyang veranderen hun plannen wanneer de CIA hen recruteert, ze zijn misschien wel de twee minst gekwalificeerde mannen denkbaar om Kim Jong-un te vermoorden.”

The Interview belooft een hilarische film te worden! Ik wou dat ze zouden luchtdroppings zouden maken van Koreaans nagesynchroniseerd video’s van de film over heel Noord-Korea, LoL!

Hoe dan ook, als Kim Jong-un zijn land opent, kon hij misschien wel eindigien zoals Saddam Hussein of Moammar al-Qadhafi…

De film wordt geopend in filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)