Advertenties

The Keeping Room Film Clip

Ik zag ik heb net deze eerste preview clip van The Keeping Room, de aankomende drama film geregisseerd door Daniel Barber met een script door Julia Hart:


The Keeping Room – Ik kan haar niet de hele tijd in het oog houden.
Plot:
“Achtergelaten zonder mannen in de laatste dagen van de Amerikaanse Burgeroorlog moeten drie Zuidelijke vrouwen – twee zusters (Brit Marling en Hailee Steinfeld) en een Afro-Amerikaanse slaaf (Muna Otaru) – vechten om hun huis en zichzelf te beschermen tegen een plunderende bende van vluchtende Noordelijke soldaten (Sam Worthington van Avatar, Kyle Soller van Anna Karenina). De limieten van het indenkbare zijn helemaal verlegd en ze moeten ze leren het vertrouwen leren in de enige dingen die ze nog steeds hebben – ruwe instincten, pas ontdekte morele moed en elkaar—om hun eigen manier te vinden om te overleven.”

Ik hou het realisme van deze scène! The Keeping Room zit op mijn radar, ik wacht met ongeduld op de hele film!

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)