Advertenties

The Last Five Years Film Trailer

Dankzij Icon Film Distribution kunnen we de eerste officiƫle trailer bekijken van The Last Five Years, de nog te verschijnen romantische musical drama komedie geschreven en geregisseerd door Richard LaGravenese en met in de hoofdrollen Anna Kendrick en Jeremy Jordan:


THE LAST FIVE YEARS

Wanneer liefde eindigt, is de enige manier om het te begrijpen terug te gaan naar het begin.

Zing je hart uit in 2015!

Plot:
“De film is een muzikale deconstructie van een liefdesaffaire en een huwelijk over een periode van vijf jaar. Jamie Wellerstein is een jonge, getalenteerde opkomende schrijver die verliefd is op Cathy Hiatt, een worstelende actrice. Hun verhaal is wordt bijna helemaal verteld door middel van nummers met behulp van een tussenkomend tijdlijnapparaat; alle nummers van Cathy beginnen aan het einde van hun huwelijk en verplaatsen zich achteruit in de tijd naar het begin van hun liefdesaffaire terwijl Jamie’s nummers beginnen bij het begin van hun affaire en zich dan vooruit bewegen naar het einde van hun huwelijk. De mooie popmuziek score portretteert een eerlijke, hartverscheurende, vaak grappige, verkenning van liefde en de gevolgen op individuele identiteit.”

Ik ben gek op Anna Kendrick maar ben zeker niet gek op haar zangprestaties in in deze film… Ik zou liever kijken en luisteren naar haar prestaties in Pitch Perfect 2.

De releasedatum van The Last Five years is ingesteld op 13 februari 2015.
:)