Advertenties

The Last Knights Film met in de hoofdrollen Clive Owen en Morgan Freeman

Hier is een eerste officiƫle blik op The Last Knights, een aankomende actie avonturenfilm geregisseerd door Japanse Filmmaker Kazuaki Kiriya en met in de hoofdrollen Clive Owen, Morgan Freeman, Cliff Curtis en Tsuyoshi Ihara:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een ridder zoekt wraak als zijn heer ten onrechte is geĆ«xecuteerd door een tirannieke keizer.
Ridder commandeur RAIDEN (Clive Owen) ontvangt een eer boven alles wanneer BARTOK (Morgan Freeman), zijn kinderloze heer, hem als zijn erfgenaam benoemt. Maar zijn geluk wordt verstoord als de kwade afgezant van de keizer MOTT (Aksel Hennie) hem dwingt zijn surrogaat vader te onthoofden, hij werpt hem en zijn mannne dan uit hun kasteel ontdaan van alle titels en levensvoorziening.
“Maar zelfs als de paranoĆÆde Mott elk spoor wil wissen van de Bartoks clan en erfenis gaat Raiden in het geheim een samenzwering aan met een gewaagd plan om het ondoordringbare fort van Mott te infiltreren Mott en wraak uit te voeren.”

En hier is een teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE LAST KNIGHTS

Van de plot synopsis klinkt het zeker alsof het verhaal van de film zwaar was geĆÆnspireerd door het Japanse verhaal van de 47 Ronin. Dus het is gewoon nog weer een nieuwe benadering op hetzelfde verhaal, maar met een andere locatie? Hoe dna ook, aangezien het wordt Clive Owen en Morgan Freeman in de hoofdrollen te vinden zijn, ga ik het een kans geven!

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)