Advertenties

The Last Knights Filmtrailer

Je kan onderstaande de eerste officiƫle trailer bekijken van The Last Knights, de nog te verschijnen actie avonturenfilm in een regie van Kazuaki Kiriya en met in de hoofdrollen Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie, Cliff Curtis, Peyman Moaadi, Sung-kee Ahn, Shohreh Aghdashloo, Tsuyoshi Ihara, Noah Silver en Ayelet Zurer:


THE LAST KNIGHTS
Plot:
“Een ridder zoekt wraak als zijn heer ten onrechte is geĆ«xecuteerd door een tirannieke keizer.
Ridder commandeur RAIDEN (Clive Owen) ontvangt een eer boven alles wanneer BARTOK (Morgan Freeman), zijn kinderloze heer, hem als zijn erfgenaam benoemt. Maar zijn geluk wordt verstoord als de kwade afgezant van de keizer MOTT (Aksel Hennie) hem dwingt zijn surrogaat vader te onthoofden, hij werpt hem en zijn mannnen dan uit hun kasteel ontdaan van alle titels en levensvoorziening. Maar zelfs als de paranoĆÆde Mott elk spoor wil wissen van de Bartoks clan en de erfenis gaat Raiden in het geheim een samenzwering aan met een gewaagd plan om het ondoordringbare fort van Mott te infiltreren Mott en wraak uit te voeren.”

Wat vind je van deze pseudo-middeleeuwse benadering op het Japanse verhaal van de 47 Ronin? Zal je de film gaan bekijken? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van The Last Knights is ingesteld op 3 april 2015.
:)