Advertenties

The Last Stand Film

The Last Stand filmArnold Schwarzenegger staat op het punt om terug te keren naar het grote scherm met The Last Stand, een nog te verschijnen actie thriller gebaseerd op een script van Jeffrey Nachmanoff en Andrew Knauer. De film zal geregisseerd worden door de Zuid-Koreaanse filmmaker Kim Jee-Woon (die aan het hoofd stond van “A tale of two sisters” en “The good, the bad, the weird”). De verschijningsdatum van the Last Stand is voorzien op 18 januari 2013.

Last Stand Trailer

Hier is de officiële verhaallijn-samenvatting zoals vrijgegeven door Lionsgate:

Verhaallijn:
“Arnold Schwarzenegger zal de hoofdrol vertolken als Sheriff Owens, een man die zich neergelegd heeft bij het bestrijden van de kleine misdaad die plaats heeft in de slaperige grensstad van Sommerton Junction. Hij verliet zijn baan bij de LAPD nadat een operatie fout afliep. Owens blijft achter met een gevoelen van mislukking en verslagenheid nadat zijn partner gebrekkig achterbleef.
Na een spectaculaire ontsnapping uit een FBI gevangenen konvooi, spoed de meest beruchte en gezochte drugskoning ter wereld zich naar de grens tegen 150 km per uur0. Er wordt een speciaal ontworpen wagen gebruikt met een gijzelaar en een ontketende reeks van bende leden.
Zoals blijkt, spoedt de drugsbaron zich naar Summerton Junction, waar de hele U.S. ordehandhavingsdienst een laatste kans zal hebben om hem te stoppen en te onderscheppen vooraleer hij voor eeuwig over de grens verdwijnt.
Eerst is hij ontwijkend om betrokken te worden en dan wordt hij buitenspel gezet vanwege de vermoedelijke onmogelijkheid van zijn kleinschalige politiemacht. Toch aanvaard Owens later de verantwoordelijkheid voor één van de meest gedurfde gevechten in de geschiedenis van de bioscoop…”

Arnold Schwarzenegger heeft de hoofdrol in deze nieuwe actiefilm: we hebben nu genoeg gezegd, je kan op me rekenen voor deze film! Ik wil de prent zeker zien: Arnold is misschien een rokkenjager maar hij deelt nog steeds de lakens uit! Hopelijk begint hij na the Last Stand Arnold te werken aan Terminator 5.

Hoe dan ook, meer informatie over de the Last Stand film volgt zo gauw er meer details opduiken.
:)