Advertenties

The Last Stand Trailer

The Last Stand FilmArnold Schwarzenegger heeft de hoofdrol te pakken als een kleinstedelijke sheriff in The Last Stand, een nog te verschijnen actien thriller in een regie van de Koreaanse directeur Kim Jee-woon. Hier is de eerste Last Stand filmtrailer:

The Last Stand Trailer


THE LAST STAND
Verhaallijn:
“Na het verlaten van zijn LAPD drugsbestrijdingsbaan, na een mislukte operatie die hem achterlaat als een wrak vol van wroeging en spijt, verhuisde Sheriff Ray Owens (Schwarzenegger) weg van Los Angeles en vestigde zich in de kleine, slaperige grensstad Sommerton Junction waar zijn leven bestaat uit het bevechten van de weinige misdaad die er optreed. Dat vredige bestaan ā€‹ā€‹wordt echter verstoord als Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), de meest beruchte, wilde drugsbaron op het westelijk halfrond een dodelijke maar ook spectaculaire ontsnapping maakt uit een FBI-gevangene konvooi. Met de hulp van een felle bende van wetteloze huurlingen onder leiding van de ijzige Burrell (Peter Stormare) begint Cortez aan een race naar de Amerikaans-Mexicaanse grens aan 250 mijl per uur in een speciaal uitgeruste Corvette ZR1 met een gijzelaar op sleeptouw. ”

Naast Arnold Schwarzenegger bestaat de rolverdeling van de cast verder uit Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Peter Stormare, Zach Gilford en Genesis Rodriguez.

De film wordt verwacht in de bioscopen op 18 januari 2013.
:)