Advertenties

The Legend of Korra Seizoen 2 Trailer

Dankzij Nickelodeon is hier een eerste officiële trailer van Book 2 van The Legend of Korra, de geweldige tekenfilmserie


The Legend of Korra – Book 2: Spirits
Verhaallijn:
“Book 2 vindt plaats zes maanden na de eerste twaalf afleveringen. Het richten zich op de mystieke ‘Spirit World’ en de geschiedenis van de Avatar afstamming en mythologie.
Ongelukkige en boze geesten beginnen aan de oppervlakte te verschijnen in de fysieke wereld. Als schakel tussen de twee rijken, moet Korra niet alleen de fysieke wereld veilig houden van onaardse indringers, maar ze moeten ook leren wat de geesten uitgelokt heeft en hoe het evenwicht tussen de geestelijke wereld en de fysieke wereld te herstellen.”

Van wat ik hoorde zal de helft van Book 2 plaatsvinden in Republic City en de andere helft zal plaatsvinden in andere gebieden van de wereld. En twee afleveringen zullen zich richten op Wan (ingesproken door Steven Yeun van The Walking Dead), de bender die de eerste Avatar wordt als gevolg van zijn pogingen om de menselijke en geestelijke werelden in evenwicht te brengen.

Seizoen 2 van The Legend of Korra zal ergens in september 2013 in première gaan op Nickelodeon.
:)