Advertenties

The Lego Film – Verhaallijn en Poster

Warner Bros heeft het officiĆ«le logo vrijgegeven van “The Lego Film” (jawel, dat is de officiĆ«le titel! Wel, toch voor nu…), hun nog te verschijnen 3D computer avonturen animatie film in de bouwstenenwereld van Lego:

The Lego Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De LEGO Film vertelt het verhaal van Emmet, een gewone, regels volgende, perfect gemiddelde LEGO mini-figuur die ten onrechte wordt aangemerkt als de meest bijzondere persoon (de bouwmeester!) en de sleutel tot het redden van de wereld. Hij wordt opgeroepen voor een gemeenschap van vreemden op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran, een reis waarvoor Emmet hopeloos en hilarisch ondervoorbereid is.”

In eerste instantie dacht ik dat het een logo was voor de Ć©Ć©n of andere Tetris film … Het woord Lego is helder en kleurrijk … Nou, laten we hopen dat de volgende versie er beter zal uitzien!

De film is geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (die eerder samenwerkten voor Cloudy with a chance of Meatballs en 21 Jump Street). De stemcast bestaat uit Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie en Morgan Freeman.

De release datum van de Lego film is voorzien voor 7 februari 2014.
:)