Advertenties

The Man From U.N.C.L.E. Film Trailer

Dankzij Warner Bros is hier de eerste officiële trailer van The Man From U.N.C.L.E., de komende actie avonturen-komedie geschreven en geregisseerd door Guy Ritchie en gebaseerd op de enorm populaire TV-reeks uit de jaren zestig met dezelfde naam:


THE MAN FROM U.N.C.L.E.
Plot:
“Tijdslocatie is de vroege jaren ‘60 tegen de achtergrond van het hoogtepunt van de koude oorlog, ‘The Man from U.N.C.L.E.’ focust op CIA agent Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Kuryakin (Armie hamer). Ze worden gedwongen hun langdurige vijandelijkheden op zij te zetten, de twee gaan om een gezamenlijke missie voor het stoppen van een mysterieuze internationale criminele organisatie, die erop gebrand is om het kwetsbare evenwicht van de macht te destabilizeren door middel van de proliferatie van nucleaire wapens en technologie. De enige aanwijzing van het duo is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, hij is de sleutel tot het infiltreren van de criminele organisatie, beide spionnen moet een race tegen de klok ondernemen om hem te vinden en zo een wereldwijde catastrofe te voorkomen.”

En hier is een eerste gelige poster voor de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE MAN FROM U.N.C.L.E.

Een hogere klasse van held.

Nou, ik verwachtte niet zoveel van die filmaanpassing. Maar te oordelen naar de trailer gaat het een verdomd geweldige film zijn. Wat denk jij?

De releasedatum voor The Man From U.N.C.L.E. is ingesteld op 14 augustus 2015.
:)