Advertenties

The Man with the Iron Fists 2 Film Trailer

Check de officiƫle trailer van The Man With The Iron Fists 2, de nog te verschijnen fantasie actiefilm geregisseerd door Roel Reine en met in de hoofdrollen RZA, Dustin Nguyen, Eugenia Kang, Carl Ng, en Cary-Hiroyuki Tagawa:


THE MAN WITH THE IRON FISTS 2
Plot:
“Thaddeus (RZA) is terug in dit explosieve actie avontuur geĆÆnspireerd door kung fu klassiekers. Een terughoudend dorpsbewoner bundelt krachten met een mysterieuze buitenstaander om krachtige kwade krachten te bevechten, zowel aards Ć©n buitenaards, in een 19e eeuwse Chinese mijnbouwstad. Wanneer een vreemdeling, Thaddeus, zwaar gewond in de buurt van het dorp is gevonden, bieden mijnwerker Li Kung (Dustin Nguyen) en zijn vrouw Ah Ni (Eugenia Kang) hem toevlucht. Tijdens genezing wordt hij betrokken bij een conflict dat de stedelingen confronteert met de kwade Meester Ho (Carl Ng), zijn snode Beetle-Clan en de angstaanjagende Lord Pi (Cary-Hiroyuki Tagawa). Met Thaddeus aan zijn zijde transformeert de zachtaardige Kung in een dodelijke krijger in dit epos van oosterse gevechtskunsten.”

Nou, het vervolg lijkt eigenlijk beter dan de eerste film, nietwaar? De eerste aflevering was geen meesterwerk, maar het was zo kitsch dat het echt vermakelijk was. Dus ik ga het vervolg een kans geven.

Hoe dan ook, hier is de officiƫle DVD-cover:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van The Man with the Iron Fists 2 is ingesteld op 14 april 2015 (rechtstreeks naar video).
:)