Advertenties

The Mighty film

The Mighty FilmParamount heeft de filmrechten gekocht van The Mighty, een DC Comics strip gepubliceerd tussen 2009 en 2010. Geschreven door Peter J. Tomasi en Keith Champagne met het tekenwerk door Peter Snejbjerg. Het verhaal draait rond een superheld met de naam Alpha One en een menselijke politie agent genaamd Gabriel Cole: de agent is een fan van Alpha One, maar komt tot de realisatie dat de superheld eigenlijk een boef is. Er is nog geen officiële verschijningsdatum voorzien voor de film.

The Mighty Trailer

Verhaallijn:
“Welkom in de wereld van de Machtige! Alpha One – Amerika’s eerste en enige Superheld – ondersteund door de Omega Afdeling, een totale politiemacht gewijd aan het bijstaan in de strijd voor rechtvaardigheid. Lt. Gabriel Cole is opgeklommen in de rangen van de Omega Afdeling en zijn connectie met Alpha One strekt zich uit ver naar zijn jeugd en een ongeluk dat niemand kon overleven. Wanneer echter een moord plaatsvindt aan de top van de organisatie, valt de zaak in zijn schoot, en hij begint te begrijpen wat het echt is om een Superheld te zijn!”

Een superheld die van het rechte pad is afgeweken? Wel, ik heb de strip niet nagekeken maar ik versta de korte samenvatting, het verdient te worden omgezet in een film.

Heb jij enige gedachten over de film aanpassing van The Mighty?

Hoe dan ook, meer informatie over de Mighty film volgt zo gauw er meer details opduiken.
:)