Advertenties

The Passage Film

The Passage FilmThe Passage, een eerste roman van een zombie apocalyps trilogie door Justin Cronin, gaat bewerkt worden in een film. Het verhaal speelt zich af honderd jaar verder in de toekomst waar het menselijk ras geleidelijk aan overging in zombie vampieren vanwege een mislukte poging om de menselijke levensduur te verlengen. Regisseur Matt Reeves is voorzien om aan het hoofd te staan van de film gebaseerd op een een scenario van Jason Keller. Er is nog geen officiƫle publicatie datum op dit moment.

The Passage Trailer

Verhaallijn:

“Als een geheim project om een super-soldaat te maken mislukt, leidt een virus tot een plaag van terugkerende vampieren die het meeste van de wereldbevolking doet verdwijnen. Een van de weinige groep overlevenden is de kolonie, een FEMA opgericht eiland van veiligheid gevestigd achter grote lichtbanken die de viralen of Dracs afweren. Een kleine groep echter realiseert zich dat de veroudering van de technologische verdediging binnenkort zal falen in het afweren. Wanneer de leden van de kolonie een jong meisje, Amy genaamd vinden, buiten hun nederzetting, realiseren ze zicht dat Amy de de virale samenstelling van het niet ouder worden deelt maar niet ten prooi valt aan de hersenloze honger. De groep begint aan een zoektocht naar antwoorden op haar gesteldheid. ”

Ik heb het boek nog niet gelezen maar ik denk dat ik dadelijk ga kopen. Ik ben heel ongeduldig voor de film omdat ik het hele verhaal wil kennen! Ik zou echter nog steeds blij zijn om de filmbewerking van The Passage te bekijken. Het zou geweldig zijn indien men Saoirse Ronan kon recruteren als Amy, zij was echt geweldig in Hanna… Maar misschien heb jij een andere actrice in gedachte voor de rol? Laat ons onderstaan je idee weten.

Hoe dan ook, meer informatie over de Passage film volgt gauw na het verschijnen van meer details.
:)