Advertenties

The Philosophers Film Trailer

Dankzij Bankside Films kunnen we de officiƫle filmtrailer bekijken van The Philosophers, een mysterieuze, nog te verschijnen science-fiction thriller, geschreven en geregisseerd door John Huddles:


THE PHILOSOPHERS
Verhaallijn:
“Op een internationale school in Jakarta, daagt een briljante maar mysterieuze docent filosofie zijn klas van twintig afstuderende senioren uit om nog een laatste gedachte-experiment te ondernemen om aan de eisen voor het afstuderen te voltooien. Het experiment is het meest extreme waarmee ze ooit te maken hadden. Met behulp van de kracht van de logica alleen, moeten de studenten kiezen welke van hen waardig zouden zijn voor een plaats in een ondergrondse schuilplaats en de herstart van het menselijk ras in het geval van een nucleaire apocalyps. Het asiel heeft slechts ruimte heeft voor tien personen, met een zekere dood voor hen die niet gekozen werden.”

Verdient de mensheid echt om zijn eigen apocalyps te overleven? Hoe dan ook, de filosofie werd net interessant dankzij deze film!

Er is ook een poster:

(Click on the poster to enlarge.)


THE PHILOSOPHERS

Wat als je zou moeten sterven om te overleven?

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door James Dā€™Arcy, Sophie Lowe, Daryl Sabara, Freddie Stroma, Rhys Wakefield, Bonnie Wright, Jacob Artist, George Blagden, Erin Moriarty, Katie Findlay. De film moet ergensn in 2013 uitgebracht worden.
:)