Advertenties

The Pirates In an Adventure with Scientists Film

Bekijk even deze nagelnieuwe poster van The Pirates anders genaamd “The Pirates! In an Adventure with Scientists”, een nog te verschijnen 3D stop-motion animatie film door de Aardman Animation studio:

Pirates Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)

THE PIRATES!
In an adventure with scientists!

Plekken om te plunderen, mensen om te spiesen.

Verhaallijn:
‘Hugh Grant, starring in zijn eerste geanimeerde rol, is de weelderig gebaarde Piraten Kapitein – een grenzeloze enthousiast, zij het enigszins een minder-dan-een succesvolle, terreur van de zeven zeeën met een janhagel bemanning aan zijn zijde (Martin Freeman, Brendan. Gleeson, Russell Tovey, en Ashley Jensen), schijnbaar blind tegenover de onmogelijke kansen tegen hem. De kapitein heeft een droom: het verslagen van zijn gezworen rivalen Black Bellamy (Jeremy Piven) en Cutlass Liz (Salma Hayek) voor het behalen van de begeerde Piraat van het Jaar Onderscheiding. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Blood Island naar de mistige straten van het Victoriaanse Londen. Onderweg voeren ze strijd met de piraten hatende koningin Victoria (Imelda Staunton) en vormen ze een team met een jonge Charles Darwin (David Tennant), maar ze verliezen nooit echt uit het oog waarvan een piraat het meeste houdt: avontuur! ”

“De Pirates! In an adventure with scientists!” is de meest ambitieuze Aardman’s stop-motion film tot nu toe. Ze gebruiken dezelfde mooie handgemaakte techniek die de onderneming gebruikte voor Wallace en Gromit. De film is geregisseerd door Peter Lord en Jeff Newitt en is gebaseerd op een script van Gideon Defoe. De release datum is vastgesteld voor 30 maart 2012.
:)