Advertenties

The Place Beyond The Pines Film

The Place Beyond The Pines FilmRegisseur Derek Cianfrance (die ons ook Blue Valentine bracht) staat op het punt om te werken aan The Place Beyond The Pines, een nog te verschijnen drama. In de hoofdrollen in de film vinden we Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes en Greta Gerwig. Wat uitleg van regisseur Derek Cianfrance over de film The Place Beyond The Pines:

The Place Beyond The Pines Trailer

“Ik heb een film genaamd The Place Beyond the Pines. De prent gaat over vaders en geweren, en natuurlijk komen er motors en geweren in voor. Wat ik zeker wou doen met Blue Valentine is een heel geweldadige film te maken met geweren er in. De volgende film zal er geweren in hebben, dus dat zal gemakkelijker zijn. Er is echter nog geen studio. We bevinden ons in het midden van de financiering op dit moment.”

Regisseur Derek Cianfrance

Verhaallijn:
“Het verhaal draait rond een professionele moterrijder(Ryan Gosling) die er mee begint om banken te beroven voor het onderhoud van zijn baby zoon en een agent die politicus werd (Bradley Cooper) en die de strijd tegen hem opneemt. Als de strijd tussen de twee toeneemt, komen diepgewortelde familie rivaliteiten naar boven drijven.”

Er is nog een officiƫle verschijningsdatum voorzien, maar ik heb opgevangen dat het filmen deze zomer zal starten.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte bij ons voor meer details over the Place Beyond The Pines film.
:)