The Place Beyond The Pines Soundtrack

We hebben nog geen officiële soundtrack voor The Place Beyond The Pines, het nog te verschijnen drama dat geregisseerd en geschreven is door Derek Cianfranc en met in de hoofdrollen Ryan Gosling, Bradley Cooper en Eva Mendes. We hebben echter een lijst te pakken met alle liedjes uit de film:

The Place Beyond The Pines Filmsoundtrack
Verschillende artiesten.

1. Miserere Mei – OsnabrĂĽck Youth Choir
2. Che – Suicide
3. Contrapositive – Mike Patton
4. The Snow Angel – Mike Patton
5. Dancing in the Dark – Bruce Springsteen
6. Fratres – Eric V. Hachikian
7. The Weight of Consequences – by Mike Patton
8. Ninna Nanna Per Adulteri – Ennio Morricone
9. Bank Robber Blues – Jim Helton
10. A Bad Decision – Jim Helton
11. We Shouldn’t Be Here – Jim Helton
12. The Air of Betrayal – Jim Helton
13. And Then It Hit Me – Jim Helton
14. Dread – Jim Helton
15. Return What Isn’t Yours – Jim Helton
16. Descending Dread – Jim Helton
17. Insidious Air – Jim Helton
20. Borriquito – Ryan Gosling
21. Don’t Go Please Stay – The Cryin’ Shames
22. Maneater – Daryl Hall & John Oates
23. Fratres (for Cello and Piano) – I Fiamminghi
24. Fratres (for Violin, Strings and Percussion) – I Fiamminghi
25. Fratres for Strings and Percussion – Rudolf Werthen
26. Get On My Hype – Messy Marv
27. Trap Door – Salem
28. Fall Back – YONAS
29. Fools Rhythm – Two Fingers
30. Kodo March – Mike Patton
31. The Wolves (Act I and II) – Bon Iver
The Place Beyond The Pines Liedje - The Place Beyond The Pines Muziek - The Place Beyond The Pines Soundtrack - The Place Beyond The Pines Filmscore

Wat is jouw mening over de liedjes gekozen voor de film? Wat is jouw favoriete liedje uit de lijst?