Advertenties

The Purge 2 Film – Vervolg op The Purge

De Purge, de horror thriller film met Ethan Hawke en Lena Headey, heeft de Amerikaanse theaters getroffen en is meer dan goed. Dus het is geen wonder om te horen dat ze nu van plan een vervolg op de film te maken. Jawel, ze gaan The Purge 2 ontwikkelen.

De eerste film werd geproduceerd door Blumhouse, het bedrijf achter de “Paranormal Activity” films, een bedrijf gebruikt om low-budget films om te zetten in winst-machine franchises. Ze hebben al een aanvraag ingediend voor een Californisch fiscaal voordeel voor een vervolg en hebben bevestigd via hun twitter-account dat The Purge 2 inderdaad al in ontwikkeling is.

Het einde van de eerste film en het totale concept maken een vervolg zeker mogelijk. Helaas is het onwaarschijnlijk dat acteur Ethan Hawke terug zal keren omdat het personage dat hij speelt dodelijk verwond raakt met een machete in de eerste film. Maar het vervolg kan zich concentreren op zijn vrouw, die een echte overlever is. Of De Purge 2 zou ook kunnen verhuizen naar een nieuwe locatie met een nieuwe groep van personages.

Misschien heb je suggesties over de mogelijke plot van The Purge 2? Wat denk je dat het beste zou zijn voor het vervolg? Deel hieronder je mening!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over The Purge 2 film!
:)