Advertenties

The Seventh Son Film met in de hoofdrollen Ben Barnes, Jeff Bridges en Julianne Moore

Dankzij USA Today krijgen we een eerste blik op The Seventh Son, de nog te verschijnen fantasie avonturen film geregisseerd door Sergey Bodrov en met in de hoofdrollen Jeff Bridges, Julianne Moore en Ben Barnes:

The Seventh Son Filmtrailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Lang geleden stond het kwaad op punt om losgelaten te worden en dit zou de strijd tussen de krachten van bovennatuurlijke en de menselijke beschaving opnieuw oprakelen. Master Gregory (Jeff Bridges) is een ridder die de kwaadaardige, machtige heks Moeder Malkin had gevangen (Julianne Moore), eeuwen geleden, maar nu is ze ontsnapt en is ze op zoek naar wraak. Ze roept haar volgelingen van iedere incarnatie op, Moeder Malkin bereidt zich voor om haar vreselijke toorn los te laten op een nietsvermoedende wereld. Slechts één ding staat haar in de weg:.. Master Gregory.

In een dodelijke reünie, staat Gregory oog in oog ​​met het kwaad waarvan hij altijd vreesde dat het zou terugkeren. Nu heeft hij slechts tot de volgende volle maan om te doen wat meestal jaren duurt: het trainen van zijn nieuwe leerling, Tom Ward (Ben Barnes) om een ​​duistere magie te bevechten die anders is dan alles wat gekend is. De enige hoop ligt bij de zevende zoon van een zevende zoon. ”

De film is een bewerking van Joseph Delaney’s fantasie roman, “The Spook’s Apprentice”.

De prent zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 18 oktober 2013.
:)