Advertenties

The Seventh Son Film

The Seventh Son (voormalig getiteld The Last Apprentice) is een nog te verschijnen fantasie film in een regie van Sergei Bodrov (die aan het hoofd stond van Mongol: The Rise of Genghis Khan) voor Legendary Pictures. De film is een filmbewerking van The Last Apprentice, een reeks van romans geschreven door Joseph Delaney. Het verhaal volgt de zevende zoon wanneer hij leert hoe geesten uit te drijven, heksen te bedwingen en huiselfen te temmen in de 17de eeuw. De rolverdeling bestaat uit Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander en Julianne Moore. De verschijningsdatum van The Seventh Son is voorzien op 15 februari 2013.

The Seventh Son Trailer

Onderstaand vindt je een video van The Seventh Son tijdens de 2011 Comic Con:


Een betere blik op de conceptuele kunsten die werden gepresenteerd tijdens de samenkomst:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)
Verhaallijn:
“Sinds jaren heeft de plaatselijke tovenaar(Jeff Bridges) het graafschap bewaakt tegen het kwade. Nu loopt zijn tijd af, maar wie gaat zijn taak overnemen? Vele leerlingen hebben het geprobeerd… Sommigen slaagden er niet in, sommigen zijn gevlucht, sommigen zijn niet meer in leven. Enkel één jongen blijft nog over. Thomas Ward (Ben Barnes). Hij is de laatste hoop. Maar heeft hij een kans tegen Moeder Malkin (Julianne Moore), de gevaarlijkste heks in het graafschap?”

Het verhaal is feitelijk gebaseerd op het oude folklore idee dat de zevende zoon van de zevende zoon speciale krachten zou hebben (magische krachten, helende krachten of zelfs meer) als hij het resultaat is van een mannelijke lijn zonder vrouwelijke kinderen ertussen en hij op zijn beurt een zevende zoon van een zevende zoon is.

Jeff Bridges en Ben Barnes als een tovenaar en zijn leerling in een donkere fantasie film die zich afspeelt in de 17de eeuw? Dat klinkt betoverend! Reken maar op mij voor de The Seventh Son film!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer details over the Seventh Son.
:)