Advertenties

The Smurfs 3 Fllm in 2015

Van wat ik hier en daar lees hier gaat de derde film in de Smurfen franchise een geanimeerde film zijn. De twee vorige film betrokken hadden CG personages in een live omgeving, maar de nieuwe film zal helemaal CG geanimeerd worden.

Smurfs 3 Trailer

En de Smurfs 3 terug moet terug gaan naar de oorsprong van de Smurfen. Regisseur Kelly Asbury (die aan het hoofd stond van “Shrek 2” en “Gnomeo and Juliet”) is voorzien om aan het hoofd te staan van het project. Een paar woorden van de regisseur:

“Ik ben helemaal opgewonden om de Smurfen mee te nemen naar een totaal nieuwe richting. We maken geen Smurfs 3 film. Onze ontwerpen voor de personages en de omgevingen zullen stilistisch dichter staan bij de oorspronkelijke illustraties gemaakt door Peyo. Ons verhaal zal het begin van de geliefde blauwe creatuurtjes in een leuk volledige CG animatie komedie-avontuur verkenne zodat elke generatie er kan van genieten.”

Regisseur Kelly Asbury

Wat denk je van de nieuwe richting genomen door de Smurfen franchise? Bent je blij te horen over deze CG reboot van de franchise? Of hoopte je op een direct vervolg van de combinatie live-action en CG animatie? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van de Smurfs 3 is ingesteld op 14 augustus 2015.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de Smurfs 3!
:)