Advertenties

The Strangers 2 Film

The Strangers 2 filmEr is een vervolg voor de horror film The Strangers ahead of us. Jawel, je kan je voorbereiden op The Strangers 2! Rogue Pictures begint inderdaad met een vervolg op de hit uit 2008. Laurent Briet neemt de rol over van regisseur maar Bryan Bertino, regisseur van de eerste film, is nog steeds betrokken bij de film: hij heeft het scenario geschreven voor The Strangers 2. Als we kunnen geloven wat online bekend is geworden zal het vervolg gaan over een familie van vier die onder de econonmische crisis leiden maar eigenlijk nog harden leiden onder de terreur van het misterieuze trio van moordenaars:

Strangers 2 Trailer

Inhoud:
“Mike en zijn familie werden hard geraakt door de economie: hij heeft zijn baan verloren en de hypotheek op hun huis werd afgesloten. Hij moet onderdak vinden voor zijn vrouw Cindy, zijn teenager zoon Luke en de jonge dochter Kinsey. Bijna door heen het geld beslissen ze te verhuizen naar een verlaten caravan park. Het is een stuk grond met labyrint eigenschappen. De caravans zijn zogenaamd verlaten en ze kiezen er één die voormalig in het bezit was van een vriend. Het is wel te verstaan dan Luke en Kinsey boos zijn over de situatie. Na een slechte ruzie met zijn vader beslist Luke om het terrein te verkennen. Kinsey sluit zich aan bij haar broer en samen vinden ze de lichamen van een ouder koppel in een caravan. Het lijkt er op dat de vreemdelingen iedereen aanvallen die niet verhuisd zijn en Mike’s familie is de volgende!”

Een verlaten caravan park lijkt een uistekende locatie voor een slasher prent, de locatie is veel groter dan in de eerste film echter… De kracht van de eerste film, voor het sadistische trio, was de inbraak in de intimiteit van het kleine huis. Ik vraag me af hoe de film Strangers 2 er in zal slagen om dezelfde intensiteit te weeg te brengen met de verandering van schaalgrote.

Hoe dan ook de details voor de prent Strangers 2 volgen gauw.
:)