Advertenties

The Taking of Deborah Logan Film Trailer

Bekijk de officiƫle trailer van The Taking of Deborah Logan, de aankomende horror thriller film geregisseerd door Adam Robitel gebaseerd op een script dat hij schreef samen met Gavin Heffernan:


THE TAKING OF DEBORAH LOGAN

Een familie op het randje gered door een student met een eenvoudig verzoek.

Ze verliest haar verstand niet… Iemand doet het!

Plot:
“Mia Medina (Michelle Ang) heeft eindelijk het perfecte onderwerp gevonden voor haar PhD thesis over de ziekte van Alzheimer. Voor de komende maanden, zullen de camera’s het dagelijks leven van de moeder Deborah Logan (Jill Larson) en haar dochter Sarah (Anne Ramsay) registreren. Maar als de dagen vooruit gaan, gebeuren er vreemde dingen rond Deborah die niet stroken met alle bevindingen over de ziekte van Alzheimer. Het blijkt dat er is iets anders is dan Alzheimer die controle van Deborah’s leven heeft overgenomen. Het is een kwaad dat veel erger is dan de slopende ziekte waarmee ze werd voor het eerst werd gediagnosticeerd. . ”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE TAKING OF DEBORAH LOGAN

Kwaad woont in je.

Dus de oude vrouw is niet bezeten door je gebruikelijke boze geest: er is een eigenlijke soort spirituele parasiet die probeert de controle over te nemen over haar lichaam!

De film heeft in de hoofdrollen Jill Larson, Michelle Ang en Anne Ramsay.

De releasedatum van The Taking of Deborah Logan is ingesteld op 21 oktober 2014.
:)