Advertenties

The Tomb Film

The Tomb FilmActie filmsterren Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger vormen een team voor The Tomb, een nog te verschijnen sci-fi actien thriller in een regie van Mikael Hafstrom en gebaseerd op een script van Miles Chapman en Jason Keller. Het verhaal draait rond een man die probeert te ontsnappen uit een hoogbeveiligde gevangenis die hij hielp te ontwerpen. De film moet ergens in 2013 uitgebracht worden.

The Tomb Trailer

Entertainment Tonight ging op een setbezoek, dankzij hun video krijgen we een kijkje achter de schermen van The Tomb:


The Tomb – Set bezoek
Verhaallijn:
“Ray Breslin (Sylvester Stallone) is een bouwkundig ingenieur die ten onrechte is veroordeeld voor een misdrijf. Breslin ontwierp een scala aan high-tech gebouwen en was een top bouwkundig ingenieur. Nadat Breslin ten onrechte werd veroordeeld, werd hij voor zijn straf naar een maximaal beveiligde gevangenis gestuurd die hij zelf ontwierp. Tijdens zijn tijd in de gevangenis heeft Breslin elke hoog beveiligde gevangenis geanalyseerd en verwierf belangrijke survival vaardigheden. Nu staat hij echter voor zijn grootste uitdaging in het proberen om uit te breken uit een ultieme high-tech gevangenis dat hij zelf ontworpen om te weerstaan aan elke ontsnapping.
Er is ook de meedogenloze bewaker Hobbs (Jim Caviezel) om rekening mee te houden. Gelukkig is er Church (Arnold Schwarzenegger), een andere gevangene om Breslin te helpen bij zijn ontsnapping. ”

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger worden dan misschien wel wat ouder maar ze zijn nog altijd springlevend: The Tomb beloofd een verdomd goede film te worden, ik wacht met ongeduld!

Blijf op de hoogte van meer details over de Tombfilm.
:)