Advertenties

The Transporter Legacy achter de schermen Video

Dankzij MSN is hier een video van achter de schermen van de Transporter Legacy, de prequel van de aankomende actie film geregisseerd door Camille Delamarre en met acteur Ed Skrein (die de rol van Frank Martin, eerder vertolkt door Jason Statham, heeft overgenomen):


De Transporter Legacy – Eerste blik!
Plot
“In Frankrijk, Frank Martin (Ed Skrein) levert om het even wat voor geld. Hij leeft volgens 3 eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen nieuwe onderhandelingen. Dat is tot hij een ontmoeting heeft met een dodelijke en mysterieuze femme fatale Anna (Chabanol Loan), leider van een groep dodelijke aanvallers. Hij stopt voor niets bij het afrekenen met een groep van meedogenloze Russische mensenhandelaars, Anna weet dat Frank de beste man is voor de baan en houdt zijn vader (Ray Stevenson) vast voor een losgeld dat zijn samenwerking moet waarborgen. Nu worden Frank en zijn vader zijn gedwongen om een team te vormen met Anna om deze schurken te berechten.”

De film is aangeprezen als een prequel, maar de video zegt dat het eigenlijk een reboot is Nou ik denk dat het allebei is Hoe dan ook, het lijkt erop dat deze nieuwe Transporter film zo veel actie zal opleveren als de vorige afleveringen, ik kan niet wachten om hele ding te bekijken!

Release Datum : 6 maart 2015.
:)