Advertenties

The Veteran Trailer

The Veteran filmOnderstaand kan je de movie trailer van the Veteran bekijken, een nog te verschijnen actie thriller geschreven en geregisseerd door Matthew Hope en met in de hoofdrollen Toby Kebbell, Brian Cox en Ashley Thomas:

The Veteran Trailer


THE VETERAN
Verhaallijn:
“The Veteran verteld het krachtige verhaal van een soldaat op rust Robert Miller (Toby Kebbell), die terug thuis komt van Afghanistan. Hij woont in een geweldadig woningencomplex en zoekt werk als een geheim bewakingsagent. Hij ontwikkelt een obsessie over het aanpakken van een bende plaatselijke gangsters die misschien wel gekoppeld is aan een verdachte terroristencel. Hij neemt het heft in eigen handen en gaat op een brutale tocht voor gerechtigheid met verwoestende gevolgen.”

The Veteran, het laatste nieuwe, rauwe aanbod van Revolver Entertainment (The Infidel, Shank, Anuvahood) gaat over geweld, drugs en bende cultuur in een Londens woningencomplex. Het is een krachtig en opwindend inzicht in de geest van een man die niet wil opgeven… De Britse release van The Veteran is voorzien op 29 April, 2011.
:)