Advertenties

The Woman in Black 2 Angel of Death – Bewegende Strip Inleiding

Relativity Media bracht een nieuwe bewegene srip inleiding uit met de reden waarom de vrouw in het zwart spookt in het huis, het verhaal wordt verteld door acteur Jeremy Irvine:


The Woman in Black 2 Angel of Death – bewegende strip inleiding
plot:
“Wanneer een groep van weeskinderen worden gedwongen te verhuizen uit Londen, brengen de verzorgers Eve (Phoebe Fox) en Jean (Helen McCrory) iedereen naar het verlaten en angstaanjagende Britse platteland. 40 jaar nadat Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) er vertrok, laat de bovennatuurlijke horrorfilm deze nieuwe groep het nu verlaten Eel Marsh huis betrekken; een rare maar schijnbaar veilige locatie. Het duurt niet lang voordat Eve begint te voelen dat dit huis niet is wat het lijkt te zijn, de kinderen in haar zorg beginnen te verdwijnen. Naarmate hun huis van veiligheid een huis van verschrikkingen wordt, doet Eve beroep op de hulp van een knappe piloot (Jeremy Irvine) om te helpen onderzoeken wat er gebeurt. Eve snel ontdekt dat het geen toeval is dat zij haar toevlucht heeft genomen tot het huis bewoond door de vrouw in het zwart.”

Okay ze verloor haar zoon, ik begrijp dat ze droevig en heel kwaad is… Maar dat betekend niet dat ze mensen moet achtervolgen zoals ze dat doet! Ze is een kwade geest! Ze moeten een soort exorcist inroepen of misschien de ghost busters van die tijd om zich te ontdoen van haar!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

In filmtheaters: 2 januari 2015.
:)